Outsourcet bogholderi med skalérbart team

Digitaliseret regnskab med personlig kontakt

Fordi det sagtens kan gøres lækkert

iStock 1043562172 16 9

Lej en bogholder der passer til dit behov

Vi kan vores kram

En bogholder fra os kommer med det bedste af det nyeste teknologi indenfor blandt andet regnskabsprogrammer. Det er sådan vi  hjælper dig med at spare tid og penge! Så hvis du vil slippe for tasteriet selv, men gerne vil have din bogholder tæt på en eller flere gange om ugen, så læs videre…

Alle taler om kunden i centrum og løsninger i øjenhøjde. Vi er gået en anden vej:

Med os som partner får du flere årtiers erfaring med bogholderi og regnskab, og en rådgiver som vil dig det bedste og ikke blot hvad vi tror du gerne vil høre. For os er det vigtigt, at vi ikke malker dig økonomisk bare fordi vi kan. Derfor tilpasser vi sammen løsningen, sådan så din lejede bogholder kun er hos dig når det er nødvendigt – selvom hun selvfølgelig bliver glad for invitationen til personalefesten.

I din virksomhed

Bogholderen kan sidde hos dig i virksomheden eller hjemme på vores kontor.Det vigtigste er, at vi sammen finder den bedste løsning.

Det skal være sjovt, at gå på arbejde. De fleste får det sjovere når nogen andre tager sig af bogføring, indtastning af bilag, bankafstemning, Excel-ark og andre aktiviteter der får dig til at miste pusten og dræner dig for energi. Få en sjovere hverdag med en bogholder fra os. Klik på knappen for at komme i gang!

Hvorfor os?

Vi kan vores kram

Digitalt og automagisk

Verdens bedste værktøjer arbejder for dig uden du skal løfte en finger

Personlig kontakt

Du har altid den samme person hos os som arbejder for dig og kender din forretning

Skabt til vækst

Vi sørger for at din administration kan følge med, i takt med at din virksomhed udvikler sig

Det kræver ikke så meget at omlægge til digitalt!

Hvis du synes det lyder spændende med digital bogføring, skal du skrive eller ringe til os. Vi vil blandt andet gerne høre lidt mere om din virksomhed og hvordan du bogfører nu. Og selvfølgelig besvare dine spørgmål.

Hvis du efter vores samtale, fortsat er interesseret i et samarbejde, kommer Frederik Sandgrav på besøg i din virksomhed og hilser på, og kommer med forslag til, hvordan netop jeres bogholderi kan effektivisere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

iStock 1281410601 16 9
Gratis konsultation

Få et tilbud

Er du klar til at tage din bogføring til nye højder,
uden at røre en finger? Så få en gratis konsultation nu!
iStock 1205224556 16 9

Mister du muligheden for at disponere over dit bogholderi ved at automatisere?

Nej, slet ikke – primus motor i det digitaliserede bogholderi er stadig dig. Systemerne kan ikke kan arbejde uden dine godkendelser – og du har derfor altid fuld kontrol over dit bogholderi.

Vores ydelser er baseret på at vi står for din bogføring, og vi arbejder med samme systemer som vi anbefaler, og derfor vil vores bogføring også komme dig til gode.

Udgangspunktet er din virksomhed og dine behov – vores klare mål er at sikre at dit bogholderi kører så effektivt og automatisk og digitalt så muligt. Derved opstår der færrest fejl og du har mulighed for at fokuserer på din forretning.

Samtidig er det helt sikkert at din administration kan følge med uden at blive for dyr, hvis din forretning vækster. Skalerbarhed uden problem er utroligt vigtigt for os.

Hvad siger vores kunder?

Nogle af vores kunder

SandgravSolutions_10sep201818364

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?