Outsourcet bogholderi med skalérbart team

Digitaliseret regnskab med personlig kontakt

Fordi regnskab er et spørgsmål om tillid

lej en regnskabschef

Bogføring og regnskab er vores speciale

Vi går op i kvalitet og digitalisering

En bogholder fra os kommer med det bedste af det nyeste teknologi indenfor blandt andet regnskabsprogrammer., men også værktøjer ovenpå som sikrer at det hele kører perfekt. Det er sådan vi sørger for at din økonomifunktion passer til din virksomhed.

Du kan altid regne med det vi laver. Du skal ikke spekulere på om tallene er korrekte. 

Du skal heller ikke tøve med at spørge om hjælp hvis du har brug for et budget eller et cashflowforecast. Vi står klar for at hjælpe dig uanset dine behov. 

Med os som partner får du flere årtiers erfaring med bogholderi og regnskab, og en rådgiver som vil dig det bedste og ikke blot hvad vi tror du gerne vil høre. 

I din virksomhed

Uanset dit behov for at vi fysisk kommer ud til din virksomhed eller klarer tingene online fra vores kontor finder vi den løsning som passer perfekt til dig.

Få en bedre økonomifunktion – med en løsning fra os. Klik på knappen for at komme i gang!

Hvis ikke du tror på os så læs mere f.eks. her, hvor vi har fået nogen af vores kunder til at fortælle lidt om hvad de syns.

Bogføring i dag er så meget mere end blot debit og kredit. Det er ofte en valg og fravalg af tekniske produkter så du får præcis den løsning du har brug for.

Prøv at gå igennem vores kundecases for at se hvordan vi løser tingene. 

Der skal ikke herske nogen tvivl om at vi går op I det vi laver.  Derfor er hjælp til bogføring hvor du selv vil bogføre heller ikke noget vi hjælper dig med i din virksomhed. 

Tryghed gennem viden og værktøjer er vores mission

Hvorfor os?

Vi kan vores kram

Digitalt og automatisk

Verdens bedste værktøjer arbejder for dig

Personlig kontakt

Du har en fast kontaktperson

Skabt til vækst

Vi hjælper dig i takt med at din virksomhed udvikler sig.

Det kræver ikke så meget at omlægge til digitalt!

Hvis du synes det lyder spændende med digital bogføring, skal du skrive eller ringe til os. Vi vil blandt andet gerne høre lidt mere om din virksomhed og hvordan du bogfører nu. Og selvfølgelig besvare dine spørgmål.

Hvis du efter vores samtale, fortsat er interesseret i et samarbejde, kommer Frederik Sandgrav på besøg i din virksomhed og hilser på, og kommer med forslag til, hvordan netop jeres bogholderi kan effektivisere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Personalebillede
Gratis konsultation

Få et tilbud

Er du klar til at tage din økonomifunktion til nye højder – så tag fat i os nu!

bogholder

Mister du muligheden for at disponere over dit bogholderi ved at automatisere?

Nej, slet ikke – primus motor i det digitaliserede bogholderi er stadig dig. Systemerne kan ikke kan arbejde uden dine godkendelser – og du har derfor altid fuld kontrol over dit bogholderi.

Vores ydelser er baseret på at vi står for din bogføring, og vi arbejder med samme systemer som vi anbefaler, og derfor vil vores bogføring også komme dig til gode.

Udgangspunktet er din virksomhed og dine behov – vores klare mål er at sikre at dit bogholderi kører så effektivt og automatisk og digitalt så muligt. Derved opstår der færrest fejl og du har mulighed for at fokuserer på din forretning.

Samtidig er det helt sikkert at din administration kan følge med uden at blive for dyr, hvis din forretning vækster. Skalerbarhed uden problem er utroligt vigtigt for os.

Bogføring
Gratis konsultation

Hvis vi skal kontakte dig

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?