Ledige stillinger

Er vi din kommende arbejdsplads?

Vi skriver om bogholderi, tendenser, måder du kan gøre ting smartere og selvfølgelig hvor lækkert det er når man er doven.

Herunder kan du se hvilke profiler vi søger til specifikke stillinger. ( det er ikke allesammen stillinger som bogholder)

Selvom vi nok også skriver det i stillingsopslaget, så vægter vi kompetencer og hvordan du passer ind i virksomheden. For at spare dig og os tid, så vil vi hellere læse et kort afsnit om dig i dit CV end en seperat ansøgning.

Skriv gerne hvilke kompetencer du kommer med under din tidligere erhvervserfaring og hvordan du tænker du kan tilføre værdi til det team du vil ind i.

Når vi siger vi ansætter på kompetencer så mener vi det. Derfor er vi ligeglade med hvor du kommer fra, hvordan du ser ud, hvilket køn du har eller identificerer dig med. Viljen til at ville og evnen til at lykkes er det vi gerne vil se. Du kommer alligevel til at lære en masse sammen med os og der er fart på i hverdagen.

Skulle det ske, at der ikke er en ledig stilling, men du mener vi skal arbejde sammen alligevel, så send gerne en uopfordret ansøgning.

Har du nogen spørgsmål til en stilling, så kontakt den ansvarlige i stillingsopslaget. Har du generelle spørgsmål, så send os en mail på info@sandgravsolutions.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Uopfordrede ansøgninger er velkomne!

Lige nu har vi ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vi vækster fortsat og har løbende brug for nye, dygtige medarbejdere, gerne med regnskabserfaring fra revisor- og/eller konsulentbranchen.

Har du den rigtige profil, mangler vi måske alligevel en medarbejder

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?