Salary

Når løn skal være enten let – eller mere let = 100% automatisk

Om Salary

Salary tilbyder hurtig og automatiseret lønadministration, så du kan spare tid og penge

Salary er et nyt system, som udmærker sig ved, at det udbetaler løn, bogfører løn, betaler skatter, ATP og AM bidrag og automatisk bogfører behandlet data f.eks. feriepenge og pension. Så snart du træder ind i Salarys univers, oplever du, at udbetaling af løn, indberetning af skat og afregning af pension af løn er en leg. Når du bruger systemet, skal du ikke forholde dig til fagtermer, som kun lønbogholdere forstår, eller indtastningsfelter, som ikke er relevante. Systemet er let tilgængeligt og nemt at sætte sig ind i. Kompleksitet er erstattet af enkelthed og gennemsigtighed.

Digitalisering der virkelig betyder noget. Hele bogføringsflowet er komplet automatisk hos Salary. Det betyder at du slet ikke skal bogføre noget som helst. Selvfølgelig bliver lønnen bogført automatisk i dit foretrukne regnskabsprogram. Men derudover er der en række andre ting der bliver bogført helt automatisk:

  • Betaling af A-skat og AM bidrag
  • Løn gebyr
  • ATP

Det kan virke banalt, men det eneste lønprogram der tilbyder dette er Salary. Det betyder, at du slet ikke skal bekymre dig om bogføring af noget som helst. Resultatet er, at bogholderen sparer tid, og du sparer penge.

Integrationerne er mange og automatisering i forhold til bogføring er så stor at du faktisk ikke behøver en bogholder når det først kører.

100 % automatisk bogføring

Danmarks letteste lønsystem

Til både små og mellemstore virksomheder

Integrer med dit regnskabssystem

Salary

Bag virksomheden

Salary blev stiftet i 2016 og har i dag over 1000 kunder. Salary tilbyder som de eneste 100% automatisk bogføring af ALLE lønposter.

Bonus info: som kunde hos Sandgrav Solutions får du cirka 50% rabat hos Salary. Det betyder at en lønseddel koster 10 DKK istedet for 19.

Klik her, hvis du vil se en sammenligning mellem de forskellige lønsystemer.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?