Crediwire

Crediwire

Få overblik over din økonomiske udvikling gennem optimale strukturer og analyser.
Crediwire

Om Crediwire

Forbind dit bogføringssystem med Crediwire og skab overblik

Systemet Crediwire holder løbende holder øje med alle tal hos brugere af e-conomic. Og det tager dig faktisk kun 2 min at forbinde dit bogføringssystem med det intuitive Crediwire.

Såfremt Crediwire bruges til at importere data løbende, får man live adgang til økonomistatus, og man kan sætte alarmer op til at alarmere ved forskellige scenarier.

Crediwire’s feature gør dig i stand til hurtigt at reagere og rette til – så problemer kan stoppes i tide. Det er spændende, og systemet er anvendeligt inden for strategtisk økonomi. Du kan også bruge systemet til at lave budgetter for fremtiden.

Crediwire lader dig dele dine bogføringsdata på en intuitiv og letforståelig måde. Du kan med systemet opnå værdifuld indsigt i din virksomheds finansielle udvikling og sammenligne denne med nøgletal og tendenser i din branche.

Crediwire sparer dig både for tid og papir, idet du kan bruge systemet til at levere digitale årsrapporter, råbalancer og budgetter til din bank eller revisor.

Få overblik over dine data

Live adgang til økonomistatus

Få relevante branchegennemsnit

Let at dele dine data

Crediwire

Crediwire

Bag virksomheden

Crediwire hjælper små og mellemstore virksomheder, banker og revisorer med at skabe økonomisk overblik.

Grundstenen i virksomheden ligger i navnet. “Credi” står for Credibility (troværdighed) og betydningen af “wire” er at overføre. Virksomheden tror nemlig på, at vækst skabes gennem en tillidsfuld relation.

Crediwire holder til i København og har eksisteret siden 2015 – siden da har de givet mange virksomheder indsigt i økonomiske nøgletal og tendenser i forskellige brancher. Klik her for at læse mere om virksomheden og deres intuitive system.

Nicholas Meilstrup

Nicholas Meilstrup er CEO for Crediwire. Han har en økonomisk og strategisk baggrund med en Master of Science i Accounting, strategy and control.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?