Likvido

Spar tid, penge og få betaling til tiden

Om Likvido

Nemt, gratis og integrerbar

Likvido gør det nemt at automatisere debitorbogholderiet. Vi tjekker for nye betalinger, rykker dine kunder og kan i sidste ende stå for inkassoprocessen.

Likvidos løsning er 100% gratis for virksomheder, da Likvido lever af de renter, rykkergebyrer og inkasso omkostninger som skyldner skal betale.

Likvido kan let integreres med dit regnskabssystem. Det tager under 2 minutter.

Likvido sparer dig for tid, optimerer dit cashflow og sikrer minimale debitortab. Med Likvido kan du sætte din faktura og rykkerproces på autopilot og inddrive mere med no-cure-nopay inkasse.

Automatiseret udsendelse af faktura og breve

Design personaliseret påmindelse og rykker-kampagne

Spar tid ved at lade likvido rykke dine kunder

Send sager til "no-cure-no-pay" inkasso med ét klik

Likvido

Bag virksomheden

Likvido er et imponerende stykke software, der i løbet af MEGET kort tid giver dig det helt rigtige overblik over din dårlige samvittighed i forhold til kundebetalinger. Likvido blev stiftet i Januar 2018 af Lars Holdgaard og Maximilian Frimmer. Siden stiftelsen har Likvido deltaget i Copenhagen Fintech incubation programmet og Accelerace.io. Likvido fik sin inkasso licens af Rigspolitiet i April 2018, og lancerede i maj første version af løsningen. I juli modtog Likvido en millioninvestering fra en række business angels og pre-seed ventures til at udvikle produktet og accelerere væksten.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?