Whistleblower Software

Brug din whistleblower-side til at dele internt – eller til at vise omverdenen at din organisation er transparent og at du værner om dine medarbejderes rettigheder.

Om Whistleblower Software

Whistleblower Software hjælper virksomheder med at leve op til de nye krav fra EU, omkring at tilbyde sine medarbejdere en whistleblowerordning.

Lev op til den nye whistleblower lovgivning. EU har lavet et direktiv, som lægger grobund for den kommende lovgivning på området i alle EU-lande. Heriblandt at private virksomheder med 50+ ansatte, skal stille en sikker løsning til rådighed overfor deres medarbejdere.

Med et specialiseret system til at indberette whistleblower-sager, kan dine medarbejdere nemt og helt fortroligt indberette hændelser i din virksomhed i forbindelse med whistleblowing.

Et sikkert whistleblower-system, er et must, når dine medarbejdere står med vigtig information, som skal dirigeres til den helt rette person i – eller udenfor virksomheden. Derfor opfylder Whistleblower Software nogle af de strengeste sikkerhedstiltag, og er ”Private by design”. Systemet er designet i samarbejde med whistleblowing eksperter, advokater og revisorer, for at sikre at whistlebloweren bliver taget bedst muligt hånd om.

Det skal være nemt at sætte op. Din whistleblowerordning, skal ikke tage for meget tid væk fra det din virksomhed er god til. Derfor er det væsentligt, at systemet er nemt at komme i gang med og at det kan forstås af alle – og at de enkelte whistleblower-sager, bliver leveret til de helt rette personer.
Med Whistleblower Software, får din virksomhed deres helt egen indberetningsside, som kan skræddersys til dine behov.

Intuitiv og sikker indberetning for medarbejderen

Egen indberetningsside

Højeste sikkerhedsstandarder

Udviklet i samarbejde med whistleblowere

Whistleblower Software

Bag virksomheden

Med løsningen, får medarbejdere mulighed for nemt og sikkert at indberette hændelser gennem deres helt egen whistleblower-side. Systemet er udviklet i samarbejde med whistleblowere, advokater og revisorer og er kaldt den bedste på markedet af flere eksperter. Lige nu er løsningen med til at definere de nye standarder for hvad den ideelle whistleblower løsning skal kunne i industrien.
Læs mere om hvad en whistleblowerordning er her.

Whistleblower Software består af en række erfarende iværksættere, erhvervsfolk og investorer, som alle har sat sig for at hjælpe danske og udenlandske virksomheder ved at bygge den bedste whistleblower-løsning på markedet. Selskabet er stiftet af Kristoffer Abell, Magnus Boye og Jakob Lilholm, der alle kommer med baggrund fra software/tech-verdenen. It-sikkerhed, produktudvikling og skalering af it-systemer på tværs af landegrænser er derfor blandt kernekompetencerne i teamet.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

 • Alle
 • Bilagshåndtering
 • Debitorstyring
 • Lønsystemer
 • Økonomistyring
 • Øvrige værktøjer
 • Projektstyring
Alle
 • Alle
 • Bilagshåndtering
 • Debitorstyring
 • Lønsystemer
 • Økonomistyring
 • Øvrige værktøjer
 • Projektstyring
Billy logo blå baggrund

Billy

Budget123

Budget123

contractbook

Contractbook

Corpayone

CorpayOne

Crediwire

Crediwire

danløn

Danløn

Dataløn

Dataløn

e-conomic logo

E-Conomic

Fakturafil

Fakturafil

farpay logo

Farpay

kontolink

Kontolink

Leaf

Leaf

Likvido

Likvido

Minuba

Minuba

Navision

Navision

Novemberfirst

November First

pleo logo

Pleo

Salary 

Salary

Timelog

Timelog

whistleblower

Whistleblower Software

zenegy

Zenegy

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?