November First

Slut med uigennemskuelige priser på valuta og start på store besparelser

Om November First

Minimer din virksomheds bankomkostninger på internationale betalinger med November First.

Med November First er det slut med overraskelser ved udlandske ind og udbetalinger Det er helt transparant og overskueligt, hvad der foregår når du bruger November First’ bankingplatform. Dette er uanset, om du bruger integrationen med f.eks. e-conomic eller arbejder direkte i deres onlineløsning. Du kan øjeblikkeligt se, hvad kursen er på din udlandsbetaling, samt hvilke gebyrer der er forbundet.

Med November First skal du ikke bogføre kursregulering og valutadifferencer. Her fastsættes valutakursen på aftaletidspunktet og tilbyder bedre valutakurser, end din bank kan tilbyde og i realtid

Når du samarbejder med November First, sparer du 30 – 50% af de sædvanlige omkostninger til banken, som de sædvanligvis opkræver, når de veksler valuta for dig. Derfor er du altid sikret besparelse, og derfor er November First et must have i virksomheder, hvor der foregår internationale transaktioner.

November First er et supplement til din nuværende bank, så du beholder dine nuværende bankarrangementer. Hver gang du skal betale en faktura eller foretage en overførsel til udlandet, logger du ind på din November First konto igennem en browser og foretager betalingen. Præcis som du ville have gjort det i din egen netbank. November First kan integreres med andre økonomisystemer, som dermed automatisk trækker data over.

En betalingsløsning vil udfordre bankmonopol og den har du fundet.

Realtidskurser til din bogføring

Automatisk bogføring af betalinger og gebyrer

INGEN kursdifferencer til bogføring

Automatisk mailkvittering til modtager

November First

Bag virksomheden

November First er en digital betalingsplatform til internationale betalinger. De sidste 10 år er omkostningerne for betalinger til og fra udlandet steget markant. Dette er specielt gået ud over de små- og mellemstore virksomheder – eller virksomheder der er kunde hos mindre banker – da de ikke kan forhandle med banken.

November First blev stiftet November 2016. Selskabet er blandt andet blevet kåret som entrepreneur of the year i 2017.

Mikael Nilsson

Selskabet blev stiftet i 2011 af Mikael Nilsson, som bla. har en baggrund inden for telecom. Mikael Nilsson så tidligt nogle ligheder mellem den disruption der skete indenfor telecom i start 00’erne (med bla. Telmore og CBB), og markedet for internationale overførsler.

Den første November 2016 stod platformen klar og blev lanceret med kæmpe succes. Til at starte med tilbød selskabet kun at betale udenlandske faktura. Men det blev hurtigt klart at der var brug for en løsning som kunne håndtere alle betalinger.
Der var ikke nogen grund til at selskaber skulle have flere forskellige systemer til at betale leverandører.

Derfor kan du nu benytte en løsning som både kan betale danske og udenlandske leverandører. Du skal dog vide at der bruges overførselsservice til at trække penge fra din konto. Derfor er det ikke muligt at betale med andet end DKK rent teknisk.

2 ting du ikke vil kunne lide ved at bruge løsningen:

1. Dine betalinger er 1 dag længere undervejs end når du betaler dem direkte i banken grundet overførselsservice
2. Når der betales vil du I din bank ikke kunne se hvilke leverandører du har betalt. Der er blot en enkelt samlet trækning i din netbank. Du skal i dit økonomisystem eller ind på platformen for at finde ud af hvem du har betalt. I realiteten er det slet ikke noget problem, men blot en tilvænning.

Mikael nilsson synes godt om at kunne disrupte bankmonopolet

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

 • Alle
 • Bilagshåndtering
 • Debitorstyring
 • Lønsystemer
 • Økonomistyring
 • Øvrige værktøjer
 • Projektstyring
Alle
 • Alle
 • Bilagshåndtering
 • Debitorstyring
 • Lønsystemer
 • Økonomistyring
 • Øvrige værktøjer
 • Projektstyring
Billy logo blå baggrund

Billy

Budget123

Budget123

contractbook

Contractbook

Corpayone

CorpayOne

Crediwire

Crediwire

danløn

Danløn

Dataløn

Dataløn

e-conomic logo

E-Conomic

Fakturafil

Fakturafil

farpay logo

Farpay

kontolink

Kontolink

Leaf

Leaf

Likvido

Likvido

Minuba

Minuba

Navision

Navision

Novemberfirst

November First

pleo logo

Pleo

Salary 

Salary

Timelog

Timelog

whistleblower

Whistleblower Software

zenegy

Zenegy

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?