Danløn

En god start til dit første lønprogram – brugt af 1.000 vis af virksomheder

Om Danløn

De flestes foretrukne

Hvad koster det? Det koster 20 DKK pr. lønseddel at bruge systemet. Dette er nogenlunde hvad alle andre systemer også koster. Alternativt kan du benytte SKAT’s letløn, men det er ikke rigtigt noget vi anbefaler da du skal gøre alt manuelt.

Vil du gerne have, at vi står for dit lønbogholderi, kan du læse mere omkring vores lønadministration på vores hjemmeside, hvor vi tilbyder faste lave gennemskuelige priser. Har du brug for ansøgning af sygedagpenge og andet klarer vi også det.

Hvordan fungerer danløn?Det fungerer som gange mange andre lønsystemer. Du skal oprette dine medarbejdere enten som funktionær eller med feriepenge via feriekonto. Derefter skal du have CPR nummer, registreringsnummer og kontonummer samt navn og adresse. Eventuelt en mailadresse hvis du vil sende lønsedlerne via email.

Lønseddel i E-boks

Gratis medarbejder app til tid og km

Betal kun pr. lønseddel

Stor brugervenlighed

Danløn

Bag virksomheden

Danløn har eksisteret siden 1991. Det er en god start til dit første lønprogram – brugt af 1.000 vis af virksomheder.

Har du brug for at få lavet løn, og bruger du Danløn, så kan vi hjælpe dig. Rigtig mange af vores kunder benytter det. Så det er et system, som vi kender rigtigt godt. Systemet kan benyttes af alle typer virksomheder, og oftest er det virksomheder med meget lille kompleksitet der ikke har overenskomster der bruger systemet.

Klik her, hvis du vil se en sammenligning mellem de forskellige lønsystemer.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

SandgravSolutions_10sep201818364

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?