Navision

Roles Royce’n indenfor bogholderi og økonomistyring – et grundigt system med uanede muligheder

Om Navision

ERP-løsning, der kan optimere små og mellemstore virksomheders salg, indkøb, drift, regnskab og lageradministration.

Dynamics Navision er et system, der ikke går på kompromis. Uanset, om du er en produktionsvirksomhed, har flere lagersteder, kostpristillæg, mange fysiske butikker, webshops eller virksomheder i mange lande, kan Navison rumme din virksomhed og sætte rammerne. Du kan på ingen måde komme galt afsted, når du bruger Dynamics Nav.

På integrations siden er systemet selvfølgelig lidt tungere end, man er vant til det fra, de andre små onlinesystemer. Men når systemet først er sat op, er der ingen grænser for, hvor elegant og automatisk tingene foregår.

Standardløsninger i Navision er desværre ofte ikke de bedste. Det kan koste mange timer fra en konsulent for at få tingene til at virke. Det er f.eks. bankingmodulet, afstemninger mv. der ikke løser tingene specielt effektivt eller elegant.

Fokus på automatisering

Mange tilgængelige apps

Perfekt til virksomheder med produktion og lager

Total overblik over virksomheden

Navision

Bag virksomheden

Dynamics Navison (nu kaldet Dynamics 365 business central) bruges verden over af mere end 2,7 millioner brugere – både små og mellemstore virksomheder. Systemet har utrolig mange tilgængelige apps og derfor utrolig mange muligheder.

Mange af vores medarbejdere benytter dagligt Dynamics Nav. Det er klart et system vi anbefaler og er glade for. Da systemet dog er en smule kompleks, er det vores anbefaling, at du altid sikrer dig, at dine medarbejdere er opdateret med den nyeste viden indenfor den optimale anvendelse af programmet, herunder best-practice, genveje osv.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?