Debitoromsætningshastighed

Skrevet af Frederik Kromann d. 05/01-2024

Debitoromsætningshastighed er måske et lidt kedeligt begreb –

Cash is King !!!!

Og sådan var det også da far var dreng. Derfor er jeg gået i studiet med crediwire i lækre omgivelser for at snakke lidt om hvad der nu skal ske – når der er styr på bogholderiet

Bogholderi er så meget mere end blot tal – derfor bliver vi nødt til at forholde os til vores tal og lade dem udtrykke sig på en måde som er nem og forstå.

Påvirk debitoromsætningshastigheden

Den fortæller dig noget om hvor lang kredittid du i gennemsnit har givet dine kunder over en periode. Og det er netop her at du har mulighed for at påvirke tallene. Det er ikke altid muligt at ændre betalingsbetingelserne overfor sine store kunder.

Det er faktisk et stort problem i samfundet at de store virksomheder definerer helt utålelige betalingsbetingelser for de helt små virksomheder. Men det er vist en snak til en anden gang.

Har du lange betalingsfrister overfor dine kunder kan det potentielt betyde en likviditetsdød i et vækstscenarie hvis ikke du har den rette finansiering på plads. Det og meget mere snakker jeg om i nedenstående video. Se med og smid mig en kommentar.

 

Skrevet af:

Picture of Frederik Kromann

Frederik Kromann

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Se mere fra vores blog:

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?