Leverandørbetalinger – 5 grunde til at bruge November First

Skrevet af Frederik Kromann d. 3/2-2023

Leverandørbetalinger skal løses på den bedst mulige måde

Leverandørbetalinger

Langt størstedelen af vores kunder bruger CorpayOne til at godkende og bogføre deres leverandørfaktura.

Hvis ikke du bruger deres løsning så syns jeg du skal se at komme igang – den er virkelig lækker. Du kan eventuelt læse mere her. Effektivt bogholderi 3 tips til et nemmere bogholderi

Cirka 80% af vores kunder bruger CorpayOne til håndtering af deres leverandørfaktura – og omkring 70% af vores kunder bruger CorpayOnes betalingsfunktion også. Og dette tal er tilsyneladende dalende. Men hvorfor nu det?

I dette indlæg vil jeg lige komme nærmere ind på hvornår det er en god idé at droppe CorpayOnes betalingsfunktion og i stedet se lidt nærmere på November First. Det er også November First som ligger bagved e-conomics SmartPay.

Nedenstående 5 punkter giver dig et indblik i om det er noget for dig

Top 5 grunde til at overveje at economic betalinger skal håndteres af November First / Smartpay

1. Styr på cashflow
2. Bedre bogføring af udenlandske leverandørbetalinger
3. Bedre sikkerhed
4. Bedre godkendelse
5. Besparelse på gebyrer og valutakurser

Cashflow
Det er ikke altid der er penge på kontoen, så nogle gange skal du holde et par betalinger tilbage – eller blot delbetale nogle faktura. Når du bruger November First kan du selv vælge hvornår faktura skal betales på en let og elegant måde.

Bogføring
Hvordan bogføres leverandørfaktura? Eller mere specifikt – selve betalingerne. Leverandørfaktura economic som betales af November First vil blive lagt i kladder med den korrekte kurs og gebyrer så det eneste du skal gøre er at klikke på “afstem automatisk” i e-conomics bankafstemning. Såfremt der er tale om udenlandske betalinger kan CorpayOne desværre ikke bogføre selve banktrækningen – endnu.

Sikkerhed
Jeg ved godt det er lidt træls – men IT-sikkerhed og frauddetection er faktisk en ting og noget som vi alle bør tage mere seriøst. Hos November First bliver der løbende holdt øje med mistænkelig adfærd i dine betalinger. Dvs. hvis en af dine leverandører pludselig skifter kontonummer vil de automatisk blive udtaget til kontrol – det kan jo være at der er ugler i mosen.

Virksomheden er underlagt de strengeste krav fra finanstilsynet så dine data og penge kan du trygt overlade til dem.

Bedre godkendelse
Har du brug for dobbeltgodkendelse af betalinger så er dette heldigvis også en mulighed i systemet. Vi oplever nemlig i stigende grad at virksomheder gerne vil have lidt mere styr på hvordan betalinger godkendes og af hvem.

Penge sparet er penge tjent
De gebyrer og valutakurser du har i banken bliver udskiftet med dem du får hos November first. Og både deres gebyrer og valutakurser er langt bedre end hvad du normalt oplever. Derfor vil du ofte opleve at du sparer penge hvis du bruger deres løsninger.

Opsummering

Selvom der er mange forskelligartede årsager til at du gerne vil have at dine leverandørbetalinger bliver håndteret af November first er vores oplevelse at grund nr 1 – Cashflow og bedre styr på betalinger er den overvejende grund til at vores kunder vælger at bruge denne løsning.

Det med småt

Der findes en form for betalingsgodkendelse i CorpayOne som gør at du lettere kan godkende, når du gerne vil lave dine leverandørbetalinger. Så det er faktisk muligt – dog er vores oplevelse at denne løsning mere er en form for workaround og ikke en elegant løsning af benytte sig af desværre.

Skrevet af:

Picture of Frederik Kromann

Frederik Kromann

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Se mere fra vores blog:

Personalebillede

Elektronisk bilagshåndtering

Elektronisk bilagshåndtering – sådan kommer du igang Skrevet af Frederik Kromann d 16/04-2024 I en æra, hvor digitaliseringen stormer fremad, er det essentielt for virksomheder

Læs mere

Ny bogføringslov

Ny bogføringslov: En gennemgang af ændringer og implikationer for danske virksomheder Den nye bogføringslov i Danmark, som blev vedtaget i Folketinget for nylig, indfører betydelige

Læs mere
Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?