Wineandbarrels

International webshop med salg i Skandinavien og resten af Europa

Wineandbarrels sælger tilbehør til vin, herunder vinkøleskabe og reoler. Der forhandles produkter der både produceres selv samt andre som de er forhandler af. Wineandbarrels er en hastigt ekspanderende webshop med tilhørende fysisk butik. De har oplevet stigende vækst de seneste mange år. Der udvides med flere webshops i både Norge, Sverige og England. Derudover også CVR nummer i Sverige og Norge. Nedenstående er nogle af de udfordringer som skal løses for at bogholderi og administration fungerer optimalt så der altid er overblik.

Jakob Dau

Folkene bag

Jakob Dau

Jakob Dau har mange års erfaring i vinkølsbranchen, med løsninger til professionelle og dedikerede amatører. Dette har givet Jakob Dau en unik indsigt de enkelte kunders behov, og er samtidig ikke gået på kompromis med vines krav.

Udover sine kommercielle aktiviteter, har Jakob Dau en baggrund som elinstallatør og er derudover en passioneret amatør vindyrker.

I 2014 udarbejdede Jakob Dau de første skitser, som følge af længere tids kreativitet og innovation. Baseret på Jakobs viden omkring optimal vin opbevaring, kombineret med de bedste design features, blev de første prototyper produceret i 2015. Herefter fulgte omfattende tests og inspektioner udført af Pevino-teamet og deres professionelle samarbejdspartnere, således at æstetik, funktionalitet og designs, løbende bliver optimeret.

Løsninger vi har brugt til at hjælpe Wineandbarrels:

Med Budget123 har vi mulighed for at lave løbende likviditetsforecasts og hurtige opfølgning på tværs af koncernen.

Med PLEO har selskabet givet medarbejederne mulighed for at indkøbe og løse de ting der er behov for. Samtidig har Jakob altid 100% styr på hvad der bliver brugt penge på.

Med Fakturafil har selskabet altid overblik over hvem der mangler at godkende hvilke faktura. Derudover sørger systemet altid for at alt bliver korrekt bogført og betalt.
E-conomic er presset til det yderste hos Wineandbarrels. Primært på grund af de mange lande der opereres i, men også grundet de mange ordrer og indkøb. Blandt de moduler og funktioner vi bruger kan nævnes bankconnnect og indscanning.
Der skal betales moms i både Sverige og Norge. Derfor benytter Wineandbarrels November First til at sikre sig de beste kurser og gebyrer. Samtidig er der stor nethandel i f.eks. Sverige og Norge. Lokale valutakonti er derfor stillet til rådighed via November First for at sikre at veksling fra udenlandsk valuta til DKK sker til den bedste kurs hele tiden.

Der er mange udfordringer som er løst ved at implementere de nævnte værktøjer. Nu er der altid styr på debitorer, derudover spares der en del penge på udenlandske betalinger. Samtidig har virksomheden de bedste styringsværktøjer til at sikre sig at der altid er overblik over indtjening og likviditet.

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?