Kasseopgørelse i excel

Har du butik og modtager betaling er der krav fra skat omkring dette

Kasseopgørelse er et krav når man driver virksomhed, og modtager betaling enten i form af kontanter eller kortbetaling. Kasseopgørelsen skal laves HVER dag. Eller det vil sige du skal ikke gøre det de dage din butik har lukket, men ellers så skal du.

Jeg oplever tit at kunder har et bogføringssystem hvor der laves faktura. F.eks e-conomic eller Billys.

Det betyder at omsætningen allerede er medregnet i et økonomisystem og står som et tilgodehavende der. Derfor er det ekstra vigtigt at man i sin kasseopgørelse viser hvilke faktura man f.eks. via dankort allerede er betalt.

Det kan være du har et værksted og laver dine faktura via et af de nævnte systemer. Efterfølgende kommer en kunde ind af døren og betaler en faktura som du har sendt via mail for f.eks. 14 dage side. Her er det virkelig vigtigt at holde tungen lige i munden så bogholderiet ved at den er blevet  betalt.

Det kan ende med at være en helt umulig opgave at optrevle hvad der er sket hvis ikke der bliver holdt øje med betalinger mv. hele tiden.

Måske har du et såkalt POS – point of sales system der kan hjælpe med kasseopgørelserne. Men mange gange kan det slet ikke betale sig og derfor er en løsning med en kasseopgørelse i excel måske bedre.

0 kroner koster den kasseopgørelse i excel jeg har lavet her. Bare klik på linket

 

Skrevet af:

Picture of Frederik Kromann

Frederik Kromann

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Se mere fra vores blog:

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?