Mindfullness: Gåture i skoven som medarbejderpleje

Med en mindfullness terapeut…….? Ja den er god nok… Alle medarbejdere i  har mulighed for at snakke med Chris Norre som er selvstændig mindfullness terapeut.

Mindfullness i skoven

Tilsyneladende skal det åbenbart altid finde sted gående i en skov ? Ofte er det ikke arbejdet der stresser folk, men alt mulig andet i “bagagen” . Men en ting er helt sikkert. Kan jeg være med til at hjælpe så folk kommer på arbejde både glade og mere veloplagte…. Hvis jeg på nogen måde kan hjælpe folk til at blive den bedste version af sig selv….

Ja jeg ved godt der er virkelig mange floskler og højtravende tanker i ovenstående. Men jeg mener det virkelig. Jeg går også en tur i skoven med vores mindfullness terapeut for at få styr på mit hoved, det er VIRKELIG noget der virker. Hvad gør du for at sikre at dine medarbejdere har det godt? PS: tusind tak Chris Norre du er en kæmpe hjælp for os.

Skrevet af:

Marketing

Marketing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se mere fra vores blog:

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?