FAQ

Hvordan fungerer digitalt bogholderi?

Her finder du svar på dine spørgsmål

Fra vi har en underskrevet kontrakt og har styr på vores antihvidvask (sygesikring og kørekort og den slags) kan vi være klar på under 5 arbejdsdage, dette alt efter hvilken pakke i onboarding du vælger. Vi har en fasttrack ordning hvor vi sørger for du kommer virkelig hurtigt igang.

Ja du får altid en fast bogholder så det er den samme person du har kontakt til. Det er også vedkommende som laver dit bogholderi så der kun er en du skal snakke med. Din bogholder sidder i et team med andre bogholdere hvor der er en teamleder. Denne teamleder kender også til dig bogholderi så der altid er 2 som ved hvad der foregår.

 

Vi laver løn for mere end 100 virksomheder hver måned i både DanlønDatalønZenegyPento, Intect og Salary.

Så det kan vi sagtens. vi har kunder fra 1 lønseddel op til 150.

Hvis ikke du har revisionspligt og dermed krav om at det er en registreret revisor som skal lave regnskabet så kan vi sagtens hjælpe.

 

Det kan vi selvfølgelig også hjælpe med. Vi har et bredt kendskab til mange forskellige typer virksomheder så vi kan helt sikkert hjælpe lige præcis dig.

 

Bare rolig – vi er eksperter i oprydning af dit bogholderi og kan ofte sørge for at det bliver gjort på en effektiv og nem måde. Inden vi går i gang aftaler vi omfang og pris så der ikke kommer nogen overraskelser.

 

Nej du behøver overhovedet slet ikke vente, bare fordi du skal skifte til e-conomic – det kan gøre på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af året. Vi er vant til at lave disse migreringer og kan sagtens hjælpe uanset hvornår du måtte ønske at det skal gøres.

 

Vi arbejder kun med faste priser. Disse er baseret på de opgaver vi løser samt hvor ofte de skal løses. 

Vores virtuelle økonomifunktion spænder fra bogholder til CFO og alt efter dine behov ændrer prisen sig.

Mange af licenserne er volumenbaseret. Dvs. har du flere bilag koster det mere. Nogle af licenserne er en fast månedig betaling. 

Vi har handlet nogle virkelig gode rabatter hjem som du får gavn af når du samarbejder med os.

 

Fandt du ikke det du ledte efter? Så giv os et ring:

Eller send os en mail:

Der er mere information på vores blog!

Som din bogholder skriver vi om teknologi, gode råd til din bogføring og en masse andre emner.

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?