Få styr på dit bogholderi med disse 7 digitale værktøjer

Der findes mange værktøjer derude. Og det kan være svært at finde ud af hvilke du skal bruge tid på. Derfor har jeg gjort det lidt nemt for dig. Du skal bare gøre som jeg siger – så bliver alt godt. Det kan 100’vis af virksomheder efterhånden bekræfte. Så det jeg anbefaler er sjældent noget 💩 .

1. E-conomic – Danmarks mindst dårlige økonomisystem og faktisk det eneste system vi anbefaler. I hvertfald til de kunder som vi gerne vil arbejde sammen med.

2. Corpayone – Fuldautomatisk system til bogføring af kreditorfaktura. Ingen over og inden under – men er der nogen derude som kan konkurrere med dem – så sig endelig til.

3. November First – også kaldet N1 i folkemunde. Systemet som sikrer at du ikke skal bruge din netbank til at lave betalinger. Nemt og automatisk. Faktisk er det lidt som at uploade en betalingsfil til sin bank – blot automatisk med et par få klik.

4. Pleo – Verdens bedste expensemanagement løsning – altså til kreditkortkvitteringer. Har dine medarbejdere mere end 4-5 kvitteringer om måneden så er dette vores favoritløsning.

5. Farpay – luksusløsning til automatisk bogføring af kundeindbetalinger og rykning af kunder – samt automatisk trækning via leverandørservice og PBS. Altid styr på kunderne og deres faktura. Rykker delen er ikke helt fantastisk – så se lige nr. 6

6. Equity – genialt rykkersystem med en selfserviceportal som gør at dine kunder kan hente kontoudtog og faktura etc. Sat totalt på automatpilot.

7. Officebot/kontolink – schweizerknive som løser alt det som andre ikke kan gøre ordentligt.

ps. leger lidt med et par rapporeringsværktøjer så de skal også med på listen snart.

Bare se at komme igang – det må da være et nytårsfortsæt

#digitaltbogholderi

#denluddovnebogholder

Skrevet af:

Picture of Frederik Kromann

Frederik Kromann

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Se mere fra vores blog:

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?