Den luddovne går på chatten

Skrevet af Frederik Kromann d. 01/02-2024

Jeg har engang haft en chatfunktion, og jeg hyggede mig meget om aftenen med kommentarer til besøgende som: “Hvem er det, der banker på min bro?” “Skriv farven på Christian d. 4. hvide hest for at bevise, at du ikke er en robot” Men selvom det var sjovt, var det virkelig tidskrævende, og jeg har haft den lukket i lang tid.

chat funktion 24/7 hos den luddovne bogholder

Meeeeennnnnn jeg har fået en løsning nu, der er MEGET bedre…. Synes jeg selv. Min chat er nu:

  1. Betjent af RIGTIGE mennesker
  2. Svartid på 2 sekunder
  3. Åbent 24/7/364

Og vigtigst af alt. Det er IKKE mig der skal sidde vågen hele tiden for at løse opgaven ?.

Crowdio står for teknikken og bruger dygtige engagerede folk. Mange af dem er universitetsuddannede med et fysisk handicap. I know – det lyder lidt “red verden” agtigt. Men hvis jeg kan have en professionel chat funktion, der kan hjælpe mig til at få fat potentielle kunder på en hurtig og professionel måde….. SAMTIDIG med, at jeg kan have en følelse af at gøre en forskel for dem der betjener chatten. Så er det vist en af de der win-win-win-win løsninger, som faktisk er ret udemærkede.

Tusind tak til alle folkene bag Weply

Har du nogle tip til andre “red-verden-løsninger” som en bogholder-konsulent/bogføringsvirksomhed som min skal kende til så skriv endelig ?

Skrevet af:

Picture of Frederik Kromann

Frederik Kromann

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Se mere fra vores blog:

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?