Yellowbeard

Kaffekapsler, kaffebønner & malet kaffe i topkvalitet

En verdensklasse virksomhed med speciale i kaffeløsninger til både helt store koncerne og den mindre virksomhed. Nedenstående illustrerer nogle af de udfordringer de og du har samtidig også mulighed for at se hvilke værktøjer vi har valgt til at løse det.

Virksomheden er en ung fremadstormende virksomhed med mod på at prøve mange af de digitale løsninger der findes derude. Derfor har vi strikket den bedste løsning sammen overhoved. Dette er uden tvivl den bedste regnskabsløsning vi har lavet i lang tid. Mange af løsninger bærer præg af 100% automatiskering. Dette for at sikre at virksomheden kan vækste uden at det nødvendigvis betyder større udgifter til administration og bogholderi.

Løsninger vi har brugt til at hjælpe Yellowbeard:

Med Farpay har vi mulighed for automatisk at opkræve abonnementerne og trække penge på kundernes konti. Derudover sørger systemet for automatisk at bogføre almindelige kundeindbetalinger.
Det er også værd at nævne at systemet automatisk sender rykkere ud såfremt kunderne ikke betaler deres regninger.

Pleo er næsten altid med i vores løsninger. Der skal ikke mange kvitteringer til før vi synes det er en god idé. Heldigvis er vores kunder enige for ingen gider at bruge tid på at jagte krøllede bonner.

Corpay One sørger både for bogføring af faktura samt betaling af disse – så er tallene altid retvisende og du skal ikke bruge tid på at logge på din netbank og betale regninger. Mange af Yellowbeards regninger er mindre regninger på mellem 500->2.000 DKK. Det kan godt tage virkelig lang tid at skulle betale disse regninger i netbanken. Med roger er dette klaret med en videresendelse af en mail eller blot ved at klikke OK i en app. Lettere kan det ikke blive. At bogholderiet blot skal koncentrere sig om konteringen betyder at der virkelig er store tidsbesparelser at hente.

De fleste virksomheder i vækst har løbende brug for at holde styr på deres fremtidige likviditet. Det er Budget123 et godt valg da du nemt kan lave forcasts og tilregning af dit oprindelige budget. For Yellowbeard betyder det at de altid kan lave realistiske og hurtige likvidtetsforecasts og budgetopfølgning så der kan leveres troværdigt og retvisede materiale til ledelse og bestyrelse.

E-conomic kender vi, som vores egen bukselomme, da vi har brugt det i over 10 år. Det passer perfekt til Yellowbeard. Vi bruger bankconnect for at sikre at vi altid har de nyeste posteringer fra banken bogført.

Et af de mest automatiske og bedst integrerede lønsystemer vi kender. Det sørger for 100% automatisk lønbehandling og bogføring.

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?