Interview af Mikael Nilsson fra November First

Skrevet af Frederik d. 11/03-2024

Interview med Mikael Nielsson

Se interviewet af Mikael Nilsson fra November First. Frederik Sandgrav er på besøg hos November First for at undersøge deres produkt og service.

Videoen med titlen “Frederik Sandgrav fra Sandgrav Solutions ApS interview med Mikael Nilsson fra November First” er et interview, hvor Frederik Sandgrav taler med CEO og grundlægger af November First, Mikael Nilsson. I interviewet diskuteres det, hvordan selskabet November First tilbyder deres kunder de bedste valutakurser på markedet, hvilket kan medføre besparelser på valutamarginen på mellem 20-50%. Valutamarginen refererer til det beløb, en bank tjener på at veksle valuta for dig. Ved at bruge novemberfirst.com til at betale udenlandske valutafakturaer, er der et stort potentiale for besparelser.

Rent praktisk forklarer de, hvordan processen fungerer med et eksempel: Hvis du skal betale en leverandør 1.000 EUR, kan du via novemberfirst.com aftale, at prisen er 7.400 DKK for dette. Du betaler derefter 7.400 DKK via din normale netbank til November First, som derefter betaler din leverandør de 1.000 EUR.

Skrevet af:

Picture of Frederik Kromann

Frederik Kromann

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Se mere fra vores blog:

Personalebillede

Elektronisk bilagshåndtering

Elektronisk bilagshåndtering – sådan kommer du igang Skrevet af Frederik Kromann d 16/04-2024 I en æra, hvor digitaliseringen stormer fremad, er det essentielt for virksomheder

Læs mere

Ny bogføringslov

Ny bogføringslov: En gennemgang af ændringer og implikationer for danske virksomheder Den nye bogføringslov i Danmark, som blev vedtaget i Folketinget for nylig, indfører betydelige

Læs mere
Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?