Det var på tide

 

Det tar ikke så lang tid… Jow deeeeeee does

Jeg hører ofte dette uttrykket når vi snakker om mer effektive og digitale verktøy.

Jeg står på kontoret til en regnskapsfører og spør hvordan de håndterer kredittkortkvitteringene sine. Grunnen til at jeg spør, er at jeg ser en litt mistenkelig brevbakke fylt til randen med små krøllete kvitteringer.

“Bokholderen vår tar seg av bilagene, det tar ikke så lang tid.”

Ting tar tid

Den gode revisoren i dette tilfellet tror kanskje virkelig at det ikke vil ta så lang tid. Jeg VET at det faktisk tar mye tid. Spesielt når jeg kjenner til alternativer som er helautomatiske.

Litt tid er likevel mer tid enn INGEN tid = helautomatisert

Jeg har en rekke kunder som trenger å få betalt. Heldigvis er det mange av dem som trenger å få utbetalt det samme beløpet hver måned. Så jeg er VELDIG forelsket i Bluegardens “auto pay”-funksjon. Her kjører lønningene 100 % automatisk til jeg sier stopp.

Jeg har hatt en rekke møter med andre lønnsleverandører, og de mener at jeg kan utføre lønnskjøring hos dem, selv om de ikke har “auto pay”. For som de alle sier:

“Det tar ikke så lang tid å bruke programmet vårt”

Jeg innser at vi ser litt forskjellig på ting. Når alt kommer til alt, hvordan kan du sammenligne et program som er effektivt med noe som ikke trenger å berøres i det hele tatt fordi det kjører automatisk?

Digitalisering rett utenfor kundens dørstokk

Jeg snakker også ofte med kunder om betaling av regninger og bokføring av betalinger. Og av og til hører jeg også dette flotte uttrykket: “det tar ikke så lang tid”

Men hvis du legger sammen all den “ikke så lange” tiden, har det faktisk gått ganske lang tid?

Heldigvis er de fleste jeg møter interessert i å lære mer om hvordan vi kan løse bokføringen på en mer moderne, automatisert og elegant måte.

Men hva med deg – har du også områder av bokføringen som ikke tar så mye tid?

 

Skrevet af:

Picture of Frederik Kromann

Frederik Kromann

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Se mere fra vores blog:

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?