C5 lever stadig!

Forsvinder C5 imorgen?

Nej, det gør det ikke!

Hvis du ligesom jeg har kunder eller selv bruger programmet, er fanden blevet malet på væggen mange gange. Og det er for så vidt også rigtigt. Dog forestiller jeg mig, at det ikke er noget, der sker i morgen. Mange ting fungerer HELT fantastisk i C5, jeg kan f.eks nævne lagerstyring, betalingsmodul, adgang til tabeller og data og meget mere.

TIL GENGÆLD er der også en masse der slet ikke virker. Det er blandt andet en hel del integrationer og snedige løsninger…. ELLER….. Jeg har Budget123 kørende på en C5 løsning, og øvrige integrationer kan klares med lidt hiv og sving ved at indlæse CSV filer.

Det er klart at det ikke er optimalt, men nogle gange skal man klippe en hæl og hakke en tå. Så til alle jer derude (mig selv inklusiv), der truer med, at dette klassiske regnskabsprogram er væk i morgen:

Vi ved det godt, men lad os nu bare leve et stille og roligt liv med vores dejlige program. Den har været med os siden begyndelsen og er ikke blot noget, der skal smides på gaden.

Det betyder at du sagtens kan benytte dig af nogle af alle de løsninger som findes derude. Du skal dog forvente at du måske skal indlæse excel/csv filer fra f.eks Pleo istedet for at have en direkte integration. Men uanset så har du nogle muligheder som måske ikke virker helt umulige. 

Dør C5 i en nær fremtid?

Ikke lige foreløbig ihvertfald😍😍😍

Elsker du også regnskabsprogrammet C5?

Er der andre derude der lige som mig elsker C5 på godt og ondt, så smid lige en kommentar👇, det kunne være rart hvis jeg ikke var helt alene😔

Skrevet af:

Picture of Frederik Kromann

Frederik Kromann

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Se mere fra vores blog:

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?