Outsourcet bogholderi med skalérbart team

Mangler du en controller?

Fordi det sagtens kan gøres lækkert

Stemningsbillede

Få en controlling aftale med Sandgrav Solutions

Vores controllere hjælper dig som ejer med supervision af dine daglige økonomiske aktiviteter. De støtter dig i hverdagen med at optimere og målstyre, så dine ambitioner og forventninger også passer til virkeligheden i din virksomhed og det marked du er på.

Din nye controller kan løse opgaver som

  • styring og kontrol af dine økonomiske aktiviteter
  • udarbejdelse af budgetter
  • analyser, evalueringer og forecasts
  • målstyring af dine aktiviteter.

Vi tilbyder to typer controlling

1

Finansiel kontrol – herunder omkostninger, salg, og kontrol

Her får du en aftale med en controller som typisk vil komme ud til dig i din virksomhed. Her kigger i sammen på din virksomheds økonomiske aktiviteter. Før mødet har vores controller undersøgt din virksomheds tal og det er de analyser og dine forventninger, som I sammen kan lave en plan for fremtiden ud fra.

2

Virksomhedskontrol

Vores Business Controllers (ja undskyld os, men virksomhedskontrollanter lyder lidt ubehageligt) tilbyder på mange måder det samme som de finansielle controllers. Dog har de her controllers mere fokus på din virksomheds opbygning og arbejdsgange. De kan hjælpe med, at optimere, styre og realisere dine finansielle mål.

Stemningsbillede

Hvilke typer aftaler?

For at kunne få det bedste ud af vores samarbejde er det nødvendigt, at vi har et godt indblik i din forretning. Vi sætter fortrolighed højt når det kommer til dine forretningskritiske informationer.

Typisk vil din controller gerne mødes med dig en gang i kvartalet. I tiden mellem hvert møde, vil du blive bedt om løbende at sende månedsopgørelser og andet relevant materiale. Så kan din controller analysere, evaluere og eventuelt holde øje med udviklingen af dit bogholderi. I kan også mødes hver måned eller hvert halve eller hele år. Vi vil dog sige, at møder én gang årligt typisk er i forbindelse med årsregnskaber. Derfor vil den frekvens betyde, at det handler i mindre grad om forretningsudvikling og forbedring.

Gratis konsultation

Få et tilbud

Er du klar til at tage din økonomifunktion til nye højder – så tag fat i os nu!

Financial controller
Gratis konsultation

Hvis vi skal kontakte dig

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?