Paperflow

Når kun 100% korrekt aflæsning er godt nok – og hvornår er det ikke det!

Om Paperflow

Paperflow er branchens mest præcise scanning af alle typer bilag

Bruges som navnet angiver til bilagshåndtering. Paperflow er et simpelt program med en stærk scanningsmotor, som gør livet lettere for bogholdere og regnskabsprogrammer. Målsætningen er at kunne bogføre et fysisk bilag 10 gange billigere, end det kan gøres ved manuel indtastning.

Systemet læser automatisk alle relevante oplysninger fra dit bilag eller dine kvitteringer, uanset format. Data sendes via API til ERP.

Paperflow gør digitalisering af dit bogholderi meget lettere, da det også kan integreres med et væld af andre programmer. Her i blandt regnskabprogrammer og IT-systemer. Du kan læse mere om Paperflow og programmets funktioner og integrationer her.

Automatisk aflæsning af oplysninger på bilag

branchens mest præcise

Spar op til 90 % af din tid

Integrerbart med partnere

Paperflow

Bag virksomheden

Programmet har en unik scanningsmotor, der gør, at du kan være sikker på at bogføre dine bilag korrekt. Systemet er skabt af Preben Damgaard, Toke Kruse og Lars Seier og syv talentfulde udviklere. De har fokuseret på at gøre håndtering af bilag 10 gange billigere end ved fysisk håndtering og traditionelt tastearbejde. Systemet er skabt for at gøre livet lettere for både bogholdere og for regnskabsprogrammer og andre software partnere.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?