Intempus

Nemt og elegant værktøj til tidsregistrering

Om Intempus

Intempus giver værdi til virksomhed i alle brancher og med forskellige behov

Intempus er tidsregistrering på en let og elegant måde, uden alt for meget bøvl. Vi bruger det selv. Systemet sørger for hurtig tidsregistrering og har en overskuelig brugerflade. Samtidig kan systemet også benyttes til f.eks. Km-regnskaber. Det hele kan integreres til f.eks. E-conomic, så du har alle oplysninger samlet på et sted.

Systemets app er fantastisk nem og let at bruge. Her har du et system, der kan løfte din projekter. Appen kan køres på flere sprog, hvis du f.eks. har udenlandske håndværkere ansat. Intempus ses ofte i konstellation med f.eks. dataløn. Grundet til dette er at lønsystemet kan hjælpe med at overholde overenskomster og derfor et perfekt match med en nem og overskuelig tidsregistrering.

Derudover kan du med systemet også via telefonens GPS system have overblik over hvor dine medarbejdere arbejder henne. Det kan f.eks. være relevant, når der skal dokumenteres snerydning. Men mulighederne er mange.

En af fordelene for medarbejderne kan være at tidsregistreringen bliver mere reel. Overarbejde kan registreres og eventuelt udbetales eller afspadseres. Samtidig giver det også dig som virksomhedsejer mulighed for bedre at kunne forholde dig til indtjening på f.eks. projekter. Derudover vil en digital tidsregistrering også spare både medarbejdere, teamledere og alle involverede for utrolig meget tid.

Komplet timeregistreringssystem

Overskuelig brugerflade

Let for medarbejdere at registrere overarbejde

Bedre overblik og mindre tidsspild

Intempus

Bag virksomheden

Systemet er populært og kan integreres med: E-conomic, Proløn, Billy, Visma, Danløn, Dataløn og Dynamics.

Det er klart, at netop tidsregistrering kan være problematisk at implementere. Både fordi medarbejdere kan føle sig overvåget, men også fordi det kan være en dyr og kompliceret process. Men bare rolig – det behøver det ikke at være. Vi har mangeårig erfaring med netop implementering af f.eks tidsregistreringsløsninger og kender alle udfordringer og problemer. Så frygt ej – kontakt os, så skal vi nok sørge for det bliver en success.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?