Gør din arbejdsdag lettere med en digital tilgang

Skrevet af Frederik Kromann d. 17/1-2023

Med en bogholder kan du bruge energi, på det arbejde du gerne vil udføre. En bogholder er en person ansat eller tilknyttet en virksomhed, som står for bogføring af løn, beregning af skat og andre opgaver indenfor økonomistyring. Hos Sandgrav Solutions vil vi gerne give dig en forståelse af bogholderens arbejdsopgaver, og ligeledes hvordan vores digitale bogholderi-løsning kan aflaste dig for en masse arbejde.

Hvad er en bogholder?

Først og fremmest vil vi opsummere hvad en bogholder er, og hvad vores primære arbejde består i. En bogholder er som tidligere nævnt ansvarlig for at løn, skat, og betalinger til virksomheden, kører som smurt i en strømlinet proces. Ordet “bogholder” er afledt, af ordets tidligere betydning, hvor man førhen, måtte holde styr på selskabers regnskaber i såkaldte regnskabsbøger. Bogføring er efterhånden blevet ret omfattende og tidskrævende. Derfor er det en god idé at erhverve dig med enten en ekstern eller intern bogholder. Hos Sandgrav Solutions anbefaler vi at supplere din bogholder, med et digitalt bogføringsprogram.

Digital bogholder peger på skærmen med regnskabprogram

 

Digital bogføring

Alt imens bogføring er blevet mere omfattende, er der også kommet flere digitale bogføringsplatforme, som heldigvis, kan minimere dit tidsforbrug væsentligt, når det kommer til regnskaberne. Der er mange udbydere på markedet, men det er vigtigt at platformen og systemet, passer perfekt til netop din virksomhed. Hos Sandgrav Solutions er vi eksperter i, at udvikle digitale bogføringssystemer, hvor jeres økonomi kan køre smidigt og automatisk igennem. Samtidig er de systemer, vi arbejder med, integrerbare, således at du kan overføre fakturaer og timeregistreringer, direkte fra andre platforme såsom E-conomic. Det er vores målsætning at lette dine skuldre, når du eksempelvis skal udregne løn, og udforme regnskaber. Ved at benytte vores produkt, garanterer vi at gøre din arbejdsdag lettere og sjovere, hvad angår bogføring. Du kan læse mere om digital bogføring, og hvad de kan gøre for din virksomhed her.

Spar tid, og besvær

Som vi var inde på tidligere, gør digitalt bogholderi, din arbejdsdag langt mere overskuelig. Vores løsninger betyder, at du som bogholder, blot skal bruge 15% af din energi på manuel bogføring, hvorimod de systemer vi arbejder med, står for de resterende 85%. Dette betyder, at du kan bruge væsentligt mere energi på alle de mere interessante dele af dit virksomhedseventyr. Så kig nærmere på vores muligheder for digital bogføring, og giv jer selv et pusterum fra “regnskabsbøvlet”.

 

E-conomic integration

De systemer, vi arbejder med, kan let integreres med andre programmer såsom E-conomic. Vi er vante med E-conomic og ved nøjagtigt, hvordan programmes bruges, og hvad det kan bidrage med. Så vil du gerne integrere timeregistering, rykkerprocedurer og fakturaer indarbejder vi uden problemer E-conomic til din digitale bogføringsløsning.

Hos Sandgrav Solutions håber vi at have givet jer en god forståelse af bogholderi, og bogføring. Vi anbefaler, for at bruge ressourcerne rigtigt, at enhver virksomhed skal erhverve sig med digital bogføring, således at løn, skat, og faktureringer kører automatisk. Hos os kan du få en komplet, og skræddersyet løsning til din virksomhed, hvor eksempelvis E-conomics timeregistreringer, og fakturaer overføres uden problemer. Endvidere mener vi, at man, ved anvendelse af et fast digitalt system, reducerer sine regnskabsfejl og mangler.

Er du fortsat i tvivl om digital bogføring er noget for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. I mellemtiden kan du læse mere om vores produkter, og services på forsiden.

 

Skrevet af:

Frederik Kromann

Frederik Kromann

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Se mere fra vores blog:

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?