Frokostkonsulenten

 

“Jeg gider ikke betale for det du laver!

Bare rolig – vi gider heller ikke lave det” var svaret.

Helt ærligt hvor er respekten for ens arbejde blevet af?

Jeg har haft møde med Rune fra Frokostkonsulenten for at finde ud af om vi skulle samarbejde. Rune var bange for om det administrative kom til at blive for dyrt, og kom til at fylde for meget – både nu men også i fremtiden, hvis hans virksomhed fortsætter væksten.

Det er vigtigt at have en så lille og effektiv administration som muligt – for som Rune sagde: “Minimale omkostninger så pengene ryger på tallerkenen”

Jeg har sat sig mig som mål at gøre det almindelige bogholderi overflødigt via effektive digitale værktøjer og automatisering.

Siden begge virksomheder er interesseret i det samme resultat – er det med stor glæde at vi kan annoncere vores samarbejde. Det er jeg meget beæret over og glæder mig til at komme igang.

Mon ikke jeg kan finde nogle løsninger som Frokostkonsulenten ikke skal betale for og som Sandgrav Solutions ikke skal bruge tid på!

HELT SIKKERT!!

Skrevet af:

Frederik Sandgrav

Frederik Sandgrav

Frederik, også kendt som "Den luddovne bogholder" har over 10 års erfaring med atdigitalisere og automatisere bogføring

Se mere fra vores blog:

Regnskabsprogram

1, 2, 3 – brug et regnskabsprogram til at få styr på din virksomheds tal Regnskabsprogrammer Tal med en ekspert Alle danske virksomheder har behov

Læs mere
SandgravSolutions_10sep201818364

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?