Er du træt af at sende rykkere til dine kunder?

Der findes ikke noget mere tidskrævende og irriterende end at sende rykkere og holde styr på betalinger fra dine kunder! Den luddovne bogholder har løsningen:

Forestil dig en verden, hvor du ALDRIG skal rykke dine kunder for betaling.

Forestil dig, at du sender en faktura i slutningen af måneden, og pengene automatisk var hævet fra din kundes konto og bogført automatisk i e-conomic f.eks. 7 dage efter. Så du ALDRIG behøver sende rykkere til dem. 

Forestil dig at være kunde hos mig…. For det er sådan det fungerer her – hos Den Luddovne Bogholder!

Med os og Farpay er det slut med at sende rykkere til dine kunder!

Tusind tak til Samal Samuelsen fra Farpay for at levere en kickass løsning. Det spiller bare MAX. Tilsyneladende så max, at e-conomic selv bruger det til deres kunder. Så sparer vi sgu tid og penge… Det er næsten for nemt….. Tech når det er bedst.

Nå ja, kunder kan også betale med Mobilepay, Mastercard og indbetalingskort, hvis jeg giver dem lov til det…. Det bliver virkelig ikke nemmere at have styr på sine kunder og undgå at sende rykker til dem. Du kan læne dig tilbage, være doven og lade os og Farpay systemet klare det hele for dig!

Skrevet af:

Marketing

Marketing

Se mere fra vores blog:

Regnskabsprogram

1, 2, 3 – brug et regnskabsprogram til at få styr på din virksomheds tal Regnskabsprogrammer Tal med en ekspert Alle danske virksomheder har behov

Læs mere
SandgravSolutions_10sep201818364

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?