Outsourcet bogholderi med skalérbart team

Mangler du en bogholder?

Fordi det sagtens kan gøres lækkert

Stemningsbillede

Lej en bogholder

Du kender det. Du har en del bilag hver måned, en bank der skal afstemmes og nogle medarbejdere der skal have løn. Oveni det kommer der fakturering af kunder og betaling til dine leverandører. Det kan hurtigt blive meget arbejde og lægge en dæmper på gejsten, hvis ikke bogholderi er noget man er vild med.

Hos os kan du leje en bogholder. Det kunne være en fast løsning en eller flere dage om ugen i en tidsbegrænset periode. Det kan også være permanent. Det hele afhænger af dit behov for bogføring. Fordi, sådan er vi. Det handler om dig og hvordan dit liv kan gøres nemmere.

Så hvis du er klar til, at blive aflastet af “din egen” bogholder sådan så du får meget mere tid til din forretning – hvilket betyder flere penge, gladere medarbejdere og kunder for dig – så sidder knappen til frihedsraketten lige her under.

Hvorfor os?

Vi kan vores kram

Digitalt og automatisk

Verdens bedste værktøjer arbejder for dig

Personlig kontakt

Du har en fast kontaktperson

Skabt til vækst

Vi hjælper dig i takt med at din virksomhed udvikler sig.

Er dit bogholderi fremtidssikret?

Nogle af vores kunder bruger os ved barsel og sygdom. Andre i spidsbelastningsperioder. De fleste bruger os dog på fast basis.

Vores kunder siger, at vi arbejder med digitalt bogholderi. Det er ikke helt forkert. Vi kalder det selv for fremtidssikret. Det gør vi fordi, der nu finder redskaber som kan gøre virkelig mange gode ting på bogholderfronten. Hvor det før var noget der tog lang tid, krævede meget kaffe og en ekspert med hornbriller, taktstok og daglige røfler på grund af manglende bilag, så har vi gjort noget andet.

Vi sørger for at betalinger, rykning af kunder, lønadministration og alt det andet, altid bliver gjort så effektivt og hurtigt som muligt. På den måde sparer vi dig meget tid og dermed mange penge. Og det gør det jo hverdagen lidt sjovere.

Er du klar til at få mere tid til de sjovere ting i din virksomhed og samtidig spare penge, så hug til knappen herunder og lad os snakke om hvordan vi får dig i gang.

Personalebillede
Gratis konsultation

Få et tilbud

Er du klar til at tage din økonomifunktion til nye højder – så tag fat i os nu!

Lej en bogholder
Gratis konsultation

Hvis vi skal kontakte dig

Frederik Sandgrav

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?