Bilagscan

Når kun 100% korrekt aflæsning er godt nok – og hvornår er det ikke det!

Om Bilagscan

Bilagscan er 100 % korrekt scanning af alle typer bilag

Bruges som navnet angiver til bilagshåndtering. Bilagscan er et simpelt program med en stærk scanningsmotor, som gør livet lettere for bogholdere og regnskabsprogrammer. Målsætningen er at kunne bogføre et fysisk bilag 10 gange billigere, end det kan gøres ved manuel indtastning.

Systemet læser automatisk alle relevante oplysninger fra dit bilag eller dine kvitteringer, uanset format, med 100% korrekthed. Data sendes via API til ERP.

Bilagscan gør digitalisering af dit bogholderi meget lettere, da det også kan integreres med et væld af andre programmer. Her i blandt regnskabprogrammer og IT-systemer. Du kan læse mere om Bilagscan og programmets funktioner og integrationer her.

Automatisk aflæsning af oplysninger på bilag

100 % korrekthed ved hver aflæsning

Spar op til 90 % af din tid

Integrerbart med partnere

Bilagscan

Bag virksomheden

Programmet har en unik scanningsmotor, der gør, at du kan være 100 % sikker på at bogføre dine bilag korrekt. Systemet er skabt af Preben Damgaard, Toke Kruse og Lars Seier og syv talentfulde udviklere. De har fokuseret på at gøre håndtering af bilag 10 gange billigere end ved fysisk håndtering og traditionelt tastearbejde. Systemet er skabt for at gøre livet lettere for både bogholdere og for regnskabsprogrammer og andre software partnere.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

SandgravSolutions_10sep201818364

Hvad siger du til at modtage vores nyhedsbrev?